Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1910 από τον Ιωάννη Καζακόπουλο στην Αθήνα, Ελλάδα.

Αρχικά η κύρια δραστηριότητα ήταν η κατασκευή πυροτεχνημάτων.
Κατά τη δεύτερη γενιά της επιχείρησης, οι γιοί του, Γιώργος και Κώστας Καζακόπουλος, εισήγαγαν τα σήματα κινδύνου ναυτιλίας στην παραγωγή της εταιρίας.

Οι καινοτομίες αυτών των προϊόντων έκαναν την εταιρία μας γνωστή σας έναν αξιόπιστο και άκρως επαγγελματικό κατασκευαστή σε όλη την Ελλάδα και χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς αλλά και αναψυχής σκοπούς, όπως και από τον Ελληνικό Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό.

Σήμερα, με τρείς γενιές εμπειρίας, ήμαστε ο ηγέτης στην παραγωγή και προμήθεια πυροτεχνημάτων και σημάτων κινδύνου ναυτιλίας στην Ελλάδα.

Γιορτάζοντας πάνω από 100 χρόνια ζωής, χρησιμοποιούμαι την εμπειρία μας στα πεδία της έρευνας, σχεδιασμού και κατασκευής σημάτων κινδύνου ναυτιλίας, συνεχώς βελτιώνοντας τα προϊόντα μας και εξυπηρετώντας τις απαιτήσεις των πελατών μας ακόμα και σε ειδικές εφαρμογές.

Τα προϊόντα μας είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα και είναι πιστοποιημένα ανάλογα.

Όντας πρωτοπόροι στο σχεδιασμό και την κατασκευή πυροτεχνημάτων, η Πυροτεχνουργική έχει ένα σεβαστό ιστορικό συμμετοχών σε διεθνή φεστιβάλ με διακρίσεις σε Ελλάδα, Βέλγιο, Μονακό και αλλού.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ένα μοντέρνο, σύγχρονης τεχνολογίας εργοστάσιο, 80 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, πλήρως συμμορφωμένο με όλα τα διεθνή βιομηχανικά πρότυπα.

ISO 9001-2015

MED Module D